Wrappen

Je oude een nieuwe kleur geven kun je op verschillende manier doen. Je kunt ervoor kiezen om je auto te laten te spuiten. Dit kost wel erg veel geld. Ook moet je hiermee rekening houden dat je die kleur voor altijd houd en dat je het in die kleur ook door moet gaan verkopen mocht je hem verkopen. Dit zijn wel belangrijke keuzes om vooraf af te wegen. Het is namelijk super zonde als je de auto in een andere kleur hebt laten spuiten en je wilt hem na een half jaar verkopen en niemand wil hem kopen.

Voordelen van wrappen

Je hebt ook nog een andere keuze en die is tegenwoordig heel erg in. Dat is het wrappen van je auto. Dan hoef je jouw auto niet over te laten spuiten. Bij het wrappen van een auto maken ze een folie over je auto en die maken ze zo vast dat die er niet of kan gaan behalve door bedrijven die dat kunnen. Dit is veel goedkoper dan het spuiten van je auto. Met het wrappen kun je het letterlijk in elke kleur laten doen die jij wilt. En kun je ook altijd weer af laten halen mocht je dat willen. Dit is dus echt een super goede oplossing als je de kleur van je auto niet meer mooi vind. Of dat je toe bent aan een nieuwe kleur.

Meer opties bij wrappen

Het mooie van wrappen is ook dat je op de hoofdkleur ook heel makkelijk andere dingen erop kan laten zetten. Je kunt dan bijvoorbeeld een voetbal op de auto laten drukken. Dit kan bij het spuiten van je auto namelijk niet. Er zijn zoveel verschillende voorbeelden te benoemen waarom je beter je auto kunt laten wrappen in plaats van laten spuiten. Natuurlijk ligt die keuze helemaal bij jou zelf. Je kunt niet alleen auto’s wrappen je kunt ook scooters en vrachtwagen wrappen. Dit kan natuurlijk ook met het spuiten van de scooter en vrachtwagen, maar dan heb je nog steeds het gedoe dat mocht je klaar zijn met de kleur. Dat je het niet makkelijk eraf kan laten halen. Dat kan met wrappen wel. Wrappen is ook nog een stuk goedkoper dan wanneer je het moet gaan laten spuiten. Op basis van tijd maakt het wrappen niet echt een verschil met het spuiten. Dit kost dan even veel tijd. Met het spuiten moet het natuurlijk drogen en bij wrappen is dat niet. Dat is een voorbeeld van het wrappen.