Als autobedrijf wil je natuurlijk dat je klanten tevreden zijn. Een belangrijk onderdeel daarvan is het zo gemakkelijk mogelijk maken van het wisselen van zomer- en winterbanden. Dit kan door gebruik te maken van een bandenstelling. Een bandenstelling is een opslagsysteem voor autobanden. In dit blog bespreken we de voordelen van een bandenstelling voor autobedrijven.

Ruimtebesparing

Een bandenstelling is de ideale oplossing voor autobedrijven die beperkte opslagruimte hebben. De stelling maakt namelijk optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De stelling bestaat uit meerdere lagen, waardoor er meer banden opgeslagen kunnen worden in dezelfde ruimte.

Overzichtelijkheid 

Een autostalling kan al snel chaotisch worden als je geen goed systeem hebt. Met een bandenstelling behoud je het overzicht. Alle banden worden namelijk op één plek opgeslagen waardoor het vinden van de juiste band gemakkelijker wordt.

Besparing op tijd

Het gebruik van een bandenstelling bespaart op tijd die anders verloren zou gaan aan het zoeken naar de juiste band. Daarnaast bespaart het tijd tijdens het wisselen van de banden. Medewerkers hoeven namelijk niet meer te zoeken naar de juiste banden en kunnen efficiënter te werk gaan.

Verlenging van de levensduur van banden 

Een bandenstelling zorgt ook voor de verlenging van de levensduur van banden. Bij het opslaan van banden in een stalling worden ze niet blootgesteld aan de natuurlijke elementen zoals wind en UV-straling. Hierdoor worden de banden minder aangetast waardoor ze langer meegaan.

Verhoogde klanttevredenheid

Autobezitters wisselen jaarlijks vaak van zomer- naar winterbanden. Het kan voor hen een hele klus zijn om de banden op te slaan. Door het aanbieden van een opslagsysteem zoals een bandenstelling, ervaren klanten meer gemak en comfort waardoor hun tevredenheid toeneemt.

Bron: https://europe-racking.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *